Πως να προγραμματίσεις την συνύπαρξη της μουσικής σε όλες τις φάσεις του γάμου και της δεξίωσης

Spread the love

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα στις δεξιώσεις γάμου αποτελεί η αρμονική συνύπαρξη μουσικής και δραστηριοτήτων. Προγραμματίζοντας την αλληλουχία των γεγονότων εγκαίρως, θα εξασφαλίσεις τα κατάλληλα τραγούδια γάμου και θα μαγέψεις τους καλεσμένους σου.

Ο προγραμματισμός μιας γαμήλιας δεξίωσης μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία. Η εύρεση ενός καλού DJ, μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να απαλλαχθείτε από μερικές ανησυχίες για το σχεδιασμό της επίμαχης βραδιάς. Θέλετε να έχετε τα πάντα έτοιμα, ώστε πριν από την δεξίωση τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να συντονίσετε το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που θέλετε να γίνουν στη δεξίωσή σας με τον DJ έτσι ώστε να ξέρει εγκαίρως τι έχει να κάνει.

Βρείτε τον κατάλληλο DJ για τη μεγάλη βραδιά. Ρωτήστε πό τους γύρω σας εκείνους που έχουν παντρευτεί πρόσφατα για να μάθετε ποιους είχαν και αν ήταν ευχαριστημένοι με την έκβαση της δεξίωσης. Προσπαθήστε να κλείσετε εκ των προτέρων τον DJ προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του.

Αποφασίστε με ποια σειρά θέλετε να γίνουν τα γεγονότα στη διάρκεια της δεξίωσης. Κάνετε ένα πρόγραμμα των εκδηλώσεων και κρατήστε γραπτές σημειώσεις έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα. Στη συνέχεια, δώστε ένα αντίγραφο από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο DJ αρκετές ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά.

Αν έχετε πρόβλημα με τη δημιουργία του προγράμματος, ζητήστε τη συμβουλή και τις προτάσεις του. Ο DJ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα κάποιες καλές ιδέες για το τι λειτουργεί καλά σύμφωνα με το πρόγραμμα της δεξίωσης και τι όχι.

Επικοινωνήστε με τον DJ πριν από την δεξίωση. Κρατήστε επαφή μαζί του ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιστεί ότι δεν έχει ξεχάσει την ημερομηνία και οποιοδήποτε από τα στοιχεία που αφορούν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ενημερώστε τον DJ πριν από το γαμήλιο πάρτι εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ενημερώστε τον άμεσα σε περίπτωση που αλλάξουν τα πράγματα, ώστε να διαμορφώσει αναλόγως τα τραγούδια για το γάμο. Αντίθετα, αν η μεταξύ σας επικοινωνία δεν είναι τακτική ή αποτελεσματική, μπορεί να μη φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του και το όλο αποτέλεσμα να εκθέσει τόσο εσάς, όσο και τον ίδιο.

Πηγή http://www.weddingplan.gr/nuxta_gamou_pos_na_programmatiseis_tin_sunuparxi_tis_mousikis_se_oles_tis_faseis_tou_gamou_kai_tis_dexiosis.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *