Φτιάξε τη διάθεση των καλεσμένων με χαρούμενα τραγούδια για τον γάμο σου!

Spread the love

Τα χορευτικά τραγούδια γάμου προσθέτουν ενέργεια και χαρά στη δεξίωση σας, ενθαρρύνοντας όλους να ανέβουν στην πίστα. Μόλις επιλέξετε μια σειρά από διασκεδαστικά τραγούδια, το μόνο που απομένει είναι να προετοιμάσετε τα παπούτσια σας για χορό!

Η διαδικασία επιλογής αναφορικά με τα χορευτικά τραγούδια γάμου συνδέονται άμεσα με τη διασκέδαση στη δεξίωσή σας, συμπληρώνοντας της εορταστική διάθεση όλων των παρευρισκόμενων και καθιστώντας το πάρτι απολαυστικό.

Πριν από την επιλογή της λίστας με τα τραγούδια γάμου, ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσετε το ύφος του γάμου σας και το είδος της μουσικής που θέλετε να ενταχθεί σε αυτό.

Διασκεδαστικά τραγούδια για γάμο

Όταν επιλέγετε μια λίστα αναπαραγωγής για τη δεξίωση γάμου σας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα τραγούδια που βρίσκετε εσείς διασκεδαστικά δεν είναι διασκεδαστικά για όλους τους καλεσμένους σας.

Ενώ βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής, λάβετε υπόψη σας τις εξής παραμέτρους:

Χρόνος: Δεν είναι όλα τα τραγούδια κατάλληλα για κάθε στιγμή στη δεξίωση. Ενώ τα τραγούδια για είσοδο γάμου μπορεί να είναι χιουμοριστικά ή παιχνιδιάρικα, ένα heavy metal κομμάτι δε θα είναι ιδανικό για το πέταγμα της ανθοδέσμης, ούτε για τον πρώτο χορό ενός ζευγαριού, της νύφης και του πατέρα της, του γαμπρού και της μητέρας του.

Λίστα καλεσμένων: Η λίστα των καλεσμένων σας πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνει άτομα πολλών διαφορετικών ηλικιών, και επιλέγοντας χορευτικά τραγούδια γάμου που είναι γνωστά σε όλους θα ανέβουν οι περισσότεροι στην πίστα πιο εύκολα. Παίξτε ρομαντικά τραγούδια νωρίς το βράδυ, όταν οι καλεσμένοι μεγαλύτερης ηλικίας θα έχουν περισσότερη ενέργεια, και κρατήστε τα πιο σύγχρονα ελληνικά τραγούδια γάμου για αργότερα, όταν το κλίμα έχει χαλαρώσει λίγο περισσότερο.

Συμμετοχή: Η ιδέα της επιλογής από μια λίστα αναπαραγωγής είναι να ανέβουν όλοι, έστω και λίγο στην πίστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκείνοι που δεν νιώθουν άνετα με αυτό πρέπει να πιεστούν. Παρότι εσείς, ή DJ μπορεί να ενθαρρύνει τους πάντες να χορεύουν, δεν χρειάζεται να έρθει σε δύσκολη θέση όποιος προτιμά να παρακολουθήσει.

Ομαδικοί χοροί

Οι ομαδικοί χοροί είναι εκείνοι στους οποίους ο καθένας μπορεί να χορεύει με όλους χωρίς να χρειάζεται συνοδό. Οι πιο δημοφιλείς είναι εκείνοι που χορεύονται με υπόκρουση από ,τραγουδια γαμου παραδοσιακα, καθώς και εκείνοι με παιχνιδιάρικη διάθεση που χορεύονται σε γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο. Μια μεγάλη γκάμα και από τα δύο είδη υπάρχει διαθέσιμη για να διαλέξετε.

Τα τραγούδια για πάρτι

Τα τραγούδια για πάρτι είναι διασκεδαστικά, γρήγορα και αφηγούνται μια ιστορία, συχνά με λίγο χιούμορ ή μια δόση ρομαντισμού. Αποτελούν ιδανική ιδέα για μια χορογραφία του ζευγαριού ή για να ζωηρέψετε το γλέντι.

Παλιές, διαχρονικές επιτυχίες

Ορισμένα retro κομμάτια χρειάζονται στους γάμους, γιατί αυτά είναι τα τραγούδια με τα οποία μεγάλωσε το ζευγάρι και οι φίλοι του, αλλά είναι γνωστά και σε όλες τις ηλικίες. Ανήκουν στα τραγούδια γάμου που έχουν παραμείνει δημοφιλή σε πολλές γενιές και ακούγονται πάντοτε ευχάριστα. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν όλους σας τους καλεσμένους να χαμογελάσουν και να τα σιγοψιθυρίσουν.

Επιτρέψτε στους καλεσμένους σας να ζητήσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τον DJ ή ακόμα και να κάνουν τις προτάσεις τους εγκαίρως, ώστε να διαμορφωθεί το playlist που όλοι θα απολαύσουν.

Πηγή http://www.weddingplan.gr/ftiaxe_ti_dia8esi_ton_kalesmenon_me_xaroumena_tragoudia_gia_ton_gamo_sou.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *